Du er nok nysgjerrig på hva slags blogg du har kommet til? Utad er jeg en enkel jente fra Oslo, som til daglig studerer på Universitetet i Oslo. Jeg kler meg som de fleste andre, og skiller meg ikke ut i mengden. Det gjør imidlertid interessene mine, og det er dette bloggen min handler om. Jeg er på mange måter en ulv i fåreklær.

Jeg ser kanskje uskyldig ut, men jeg er en morsom og livlig person når du først blir kjent med meg. Jeg elsker å finne på sprell, og jeg hører ikke på samme musikk som de fleste andre jenter på min alder. Jeg lever og ånder for rockemusikk! Det er i stor grad min kjærlighet for rockemusikk du kan lese om på denne bloggen.

Hvorfor liker jeg rock?

Helt siden jeg var en liten jente, har faren min spilt musikk for meg. Når han lagde mat, gjorde han dette til rocka musikk som Elvis eller The Rolling Stones. Jeg har med andre ord fått denne musikken inn med morsmelken, og det forklarer nok også hvorfor jeg i dag fortsatt elsker denne musikksjangeren. Musikken både inspirerer og engasjerer meg, og ikke minst – den gir meg overskudd.

Med en gang jeg skrur på favorittmusikken min, så kjenner jeg at jeg blir avslappet og i godt humør. Jeg elsker å danse på bordet, og er nok sprøere enn jeg ser ut til! Rock har gitt meg så utrolig mye, og har vært med på å forme meg som person. Hvis jeg har det vanskelig, for eksempel med eksamener eller kjipe kjærester – så finner jeg trøst i musikken.

En rocka blogg!

På denne bloggen vil jeg skrive mye om musikk. Både om hvilke artister jeg liker aller best, litt om historien bak de ulike låtene (som kan være mye mer interessant enn det kanskje høres ut som), og om hvordan musikken inspirerer meg i hverdagen. Kanskje du kan finne noen gode tips til ny musikk du kan høre på? Jeg håper at jeg kan være din inspirasjonskilde!

Foruten rockemusikk, kommer jeg også til å skrive om hverdagslige ting som skole, mat, klær og lignende. Jeg er veldig glad i å lage mat, og har faktisk vurdert å starte en ren matblogg med oppskrifter. Foreløpig vil jeg fokusere mest på musikken, så da fletter jeg bare inn litt oppskrifter på denne bloggen. Bli med på et rocka eventyr, og la deg inspirere!